«Περίεργοι» λογαριασμοί του Παπανδρέου στην Αμερική το 2012 – Χαμός στην επιτροπή Πόθεν Έσχες!

0



Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το Πόθεν Έσχες του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, καθώς σε σχέση με την προηγούμενη δήλωση περιουσιακής κατάστασής του εμφανίζονται δύο νέοι τραπεζικοί λογαριασμοί του ιδίου στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα στη δήλωση καταγράφονται τρεις νέοι τραπεζικοί λογαριασμοί στην BANK OF AMERICA.

Οι δύο πρώτοι ανήκουν στον ίδιο τον κ. Παπανδρέου και περιλαμβάνουν ο ένας 120.448,58 δολάρια, και ο δεύτερος 19.922 δολάρια, ενώ ο τρίτος λογαριασμός ανήκει στη σύζυγό του και περιέχει μόλις 1536,14 δολάρια.

Η δήλωση περιουσιακής κατάστασης του πρώην Πρωθυπουργού έχει ήδη προκαλέσει πλήθος συζητήσεων στους διαδρόμους της Βουλής, δεδομένου ότι το 2012 στο οποίο αναφέρονται οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη, ήταν το έτος κατά το οποίο πολλά χρήματα «έκαναν φτερά» από τις ελληνικές τράπεζες με κατεύθυνση το εξωτερικό.

Το στοιχείο αυτό μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη σημασία, ωστόσο, λόγω της σύμπτωσης πολλοί είναι εκείνοι που αναμένουν τις απαντήσεις του πρώην πρωθυπουργού.

ΣΚΑΪ
Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Περίεργοι» λογαριασμοί του Παπανδρέου στην Αμερική το 2012 – Χαμός στην επιτροπή Πόθεν Έσχες!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator