Πολιτικό θρίλερ με νέα συνέντευξη τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου

0



Αποκαλύψεις-βόμβες που θα βάλουν φωτιά στην πολιτική επικαιρότητα

Νέο σασπένς στο πολιτικό θρίλερ της υπόθεσης με συνέντευξη τύπου του πρταγωνιστή της Ανδρέα Βγανόπουλου το μεσημέρι της Τετάρτης (1.30μμ).

Την ίδια ώρα άφαντοι παραμένουν-σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο- οι κατηγορούμενοι στενοί συνεργάτες του Ανδρέα Βγενόπουλου, Ευθύμιος Μπουλούτας και Μάρκος Φόρος.
Δεν παρουσιάστηκαν στην Εισαγγελία Δικαστικής Συνδρομής στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσαν ότι θα έπρατταν πριν από εβδομάδες όταν ο Άρειος Πάγος αποφάσισε οριστικά την έκδοσή τους στην Κύπρο, προκειμένου να παραπεμφθούν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Οι ανακριτικές αρχές στην Κύπρο εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένες κυρίως για το γεγονός ότι δεν λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, με αποτέλεσμα τη φυγοδικία των δύο κατηγορουμένων πρώην στελεχών της Λαϊκής Τράπεζας.
Οι δύο κατηγορούνται για χειραγώγηση της αγοράς, καταδολίευση, παρουσίαση ψευδών στοιχείων, τήρηση ψευδών λογαριασμών και απόκρυψη της απομείωσης της υπεραξίας της τράπεζας.

Η έκδοση των δύο πρώην στελεχών της Λαϊκής Τράπεζας και νυν της MIG αποφασίστηκε οριστικά από το Συμβούλιο του Αρείου Πάγου στις 15 Απρίλιου.

Για την σημερινή συνέντευξη Βγενόπουλου κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν αποκαλύψεις-βόμβες που θα βάλουν φωτιά στην πολιτική επικαιρότητα…

Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολιτικό θρίλερ με νέα συνέντευξη τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator