Κάντο όπως ο Μαδούρο - 1,5 εκατομμύριο άνεργοι παρακολουθούν με δέος την Γεροβασίλη να συνοδεύει το Αγιο Φως - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ανάσταση αλά Βενεζουέλα ετοιμάζονται να ζήσουν οι εγκεφαλικοί Ελληνες πολίτες, εν μέσω φημών.

Οι συγκρίσεις με την χώρα του Μαδούρο είναι αναπόφευκτες καθώς 1,5 εκατομμύριο άνεργοι παρακολουθούν την κυβερνητική εκπρόσωπο από την Αρτα να συνοδεύει το Αγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα το οποίο καταφθάνει στη χώρα των χρεοκοπημένων χαχόλων με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Οχι δεν μας ψεκάζανε στην διάρκεια των 400 χρόνων της Τουρκοκρατίας, απλά ένας δουλοπρεπής καφενόβιος λαός που αδυνατεί να ξεπεράσει την εφηβεία του και περιμένει από τους εκάστοστε σαρδανάπαλους κυβερνώντες να τον διορίσουν στο Δημόσιο.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η χώρα παράγει εκ γενετής κομματόσκυλα που όταν μεγαλώσουν θέλουν να γίνουν βλαχοδήμαρχοι και πολιτευτές ώστε να βολευτούν στο Δημόσιο.

Παράγει επίσης βίζιτες πολυτελείας, διαπλεκόμενους νταβατζήδες και δημοσίους υπαλλήλους. Ως εκ τούτου γιατί θα πρέπει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο;

Πόσο Ζουλού και Παπούα μπορεί να είναι ένας λαός που υποδέχεται το Αγιο Φως με τιμές αρχηγού κράτους;

Ακόμη και οι μακελάρηδες του ISIS χρησιμοποιούν το όνομα του Αλάχ για να κάνουν μπίζνες. Μέσα στο κόλπο είναι και οι μακελάρηδες.

Τι σκατά συμβαίνει σ΄αυτό εδώ το Χαχολιστάν; Στο μεταξύ υφέρπει τις τελευταίες ώρες η φημολογία για αιφνίδιο κούρεμα καταθέσεων. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η διαρροή γίνεται από διοικητικούς υπαλλήλους της Βουλής.

Σκατά…

Δημοσίευση: Μαΐου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάντο όπως ο Μαδούρο - 1,5 εκατομμύριο άνεργοι παρακολουθούν με δέος την Γεροβασίλη να συνοδεύει το Αγιο Φως - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator