Επεισόδιο Κοτζιά με φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά - Ο διάλογος και τα… γαλλικά (Video)

0


«Θερμό» επεισόδιο με μερίδα φοιτητών είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο πανεπιστήμιο Πειραιά.

Φοιτητής, κατηγόρησε τον υπουργό για την πολιτική της κυβέρνησης στο προσφυγικό, με τον Νίκο Κοτζιά να απαντά με ειρωνεία.

Στο τέλος του βίντεο ακούγεται και ένα «σκάσε μ@λ@κα», το οποίο οι φοιτητές αποδίδουν στον υπουργό, κάτι όμως που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από το οπτικοακουστικό υλικό.

Ολόκληρος ο διάλογος σύμφωνα με τους φοιτητές έχει ως εξής:

-Τα συγχαρητήριά μου για τις επικίνδυνες και δολοφονικές πολιτικές που υιοθετείτε.
-Είπες την εξυπνάδα σου;
-Είσαστε ηθικός αυτουργός των δολοφονιών εκατοντάδων προσφύγων στα σύνορα. Ντροπή σας.
–Σκάσε μαλάκα
-Αυτή είναι η επιχειρηματολογία σας; Πρέπει να ντρέπεστε. Έτσι απευθύνεστε σε έναν 22χρονο φοιτητή; Κοτζάμ υπουργός δεν έχετε επιχειρήματά;
-Έκανα φυλακή εγώ παλιόπαιδο
-Και τώρα τα ξεπουλάτε όλα; ντροπή σας που σκοτώνετε ανθρώπους στο Αιγαίο. Συγχαρητήρια για το ήθος σας.

Πηγή: alfavita.gr

Δημοσίευση: Απριλίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επεισόδιο Κοτζιά με φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά - Ο διάλογος και τα… γαλλικά (Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator