Με ένα μπάφο την ήμερα, Προσφυγικό και Μνημόνια κάνω πέρα

0


Διαβάζουμε τη μεγάλη είδηση της ημέρας. Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκος Παρασκευόπουλος υπέγραψε το θεσμικό πλαίσιο για την εισαγωγή της καλλιέργειας ποικιλιών κάνναβης, οι οποίες προορίζονται αποκλειστικά για βιομηχανική χρήση,.

Η ΚΥΑ καθορίζει τα αναγκαία συμπληρωματικά μέτρα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις καλλιέργειας των ποικιλιών κάνναβης για βιομηχανική χρήση με περιεκτικότητα σε τετραϋδροκανναβινόλη μέχρι 0,2%.

Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που καταλαβαίνεις γιατί αυτή η κυβέρνηση ήρθε στην εξουσία. Για κάτι τέτοια μεγάλα γεγονότα που ασφαλώς ταλάνισαν το υπουργείο Δικαιοσύνης και σπατάλησαν πολύ χρόνο από τον υπουργό. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί δεν μπορεί να ελέγξει το χάος που επικρατεί στη Δικαιοσύνη. Που να προλάβει ο άνθρωπος, γι' αυτό του έβαλαν και τον Παπαγγελόπουλο, για να ασχολείται αυτός με την ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης και ο άλλος για τους... μπάφους.

Τώρα μπορούν ελεύθερα στα Εξάρχεια να καπνίζουν μπάφους που θα φτάνουν μέχρι τα υπουργικά γραφεία. Τώρα μπορούμε να απαντήσουμε στην ερώτηση «μα τι καπνίζουν αυτοί που μας κυβερνούν;»

Γίνεται πραγματικότητα με την πρώτη φορά αριστερά το σύνθημα «Κάτω η Χούντα, πάνω η φούντα».

Δημοσίευση: Απριλίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με ένα μπάφο την ήμερα, Προσφυγικό και Μνημόνια κάνω πέρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator