ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ: Μαθητές από την Τρίπολη αποθέωσαν το Thunderstruck των AC/DC (video)

0


Μια ροκ “αστραπή” έλαμψε στην συναυλία του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης.

Μια «αστραπή» ταλέντου έλαμψε και έκανε τόσο όμορφο θόρυβο που ξεσήκωσε την αίθουσα στην συναυλία των μουσικών συνόλων του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης.

Για πρώτη φορά, τα παιδιά του σχολείου έκαναν μια διασκευή σε ένα κλασικό πλέον ροκ κομμάτι των AC/DC, το «Thunderstruck» και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Με υπεύθυνο καθηγητή τον Αθανάσιο Μουρλά και την Αμαλία Γούλα – Μαρκοπούλου στο πιάνο, το σύνολο εγχόρδων άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» ήταν στη συναυλία και μεταφέρει αυτό το πολύ όμορφο μουσικό στιγμιότυπο.

Δημοσίευση: Απριλίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ: Μαθητές από την Τρίπολη αποθέωσαν το Thunderstruck των AC/DC (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator