«Παραμύθι» ότι στη φωτογραφία με τον Παπαδόπουλο είναι ο πατέρας του Τσίπρα!

0Το γύρο του διαδικτύου έκανε χθες, ανήμερα της 21ης Απρίλη, όταν η χούντα των συνταγματαρχών κατέλαβε πραξικοπηματικά την εξουσία το 1967, μια φωτογραφία με τον Παπαδόπουλο, τον Παττακό, τον Μακαρέζο και έναν άγνωστο άνδρα…

Διακινήθηκε λοιπόν στο διαδίκτυο, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από διάφορα blogs η ψεύτικη είδηση, ότι πρόκειται για τον πατέρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Παύλο.


Υπάρχει και άρθρο μάλιστα με τον ισχυρισμό πως επιβεβαιώνει την πληροφορία ο Βασίλης Λεβέντης.


Σύμφωνα, όμως, με το ellinikahoaxes.gr, ο κύριος στην φωτογραφία είναι ο Διομήδης Αγγελόπουλος, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ της Κυβερνήσης των Συνταγματαρχών και κυβέρνησης Μαρκεζίνη.

Στην παρακάτω φωτογραφία στις 29/12/1972, ο Διομήδης Αγγελόπουλος, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, δίνει συνέντευξη τύπου με θέμα την αποκέντρωση.


Πηγή: ellinikahoaxes.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Παραμύθι» ότι στη φωτογραφία με τον Παπαδόπουλο είναι ο πατέρας του Τσίπρα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator