Παραιτείται ο Τσακαλώτος; Τι μεταδίδουν γερμανικά Μέσα

0Ο Τσίπρας θα πρέπει σύντομα να ψάχνει για νέο υπουργό Οικονομικών, σχολιάζουν δύο γερμανικά ΜΜΕ αναφερόμενα σε πληροφορία που πηγάζει από «πολλαπλές πηγές» και αποκαλύπτει την πρόθεση του Ευκλείδη Τσακαλώτο να αποχωρήσει από το αξίωμά του...

Πρώτη η γερμανική εφημερίδα «Bild»και εν συνεχεία το γερμανικό πρακτορείο «NtV» επισημαίνουν σε σχετικά άρθρα τους ότι, ο διάδοχος του Γιάνη Βαρουφάκη θέλει να παραιτηθεί εν μέσω των διαπραγματεύσεων της Αθήνας με τους πιστωτές για την εκταμίευση νέων δανείων.

Για κρίση στην Ελλάδα κάνει λόγο το γερμανικό πρακτορείο » NTV», το οποίο διερωτάται αν θα αποχωρήσει ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Ο Έλληνας πρωθυπουργός , Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει ίσως σύντομα να ψάχνει για ένα νέο υπουργό Οικονομικών» γράφει το σχετικό άρθρο και προσθέτει:

«Ο Ευκλείδης Tσακαλώτος θέλει να παραιτηθεί». Το γερμανικό πρακτορείο επισημαίνει επίσης ότι η πληροφορία αυτή πηγάζει από «πολλαπλές πηγές».

Η Βild κάνει λόγο για οξεία πολιτική και οικονομική κρίση στην Ελλάδα επισημαίνοντας ότι την ώρα που η χώρα ξεμένει από χρήματα, μέλη της ελληνικής κυβέρνησης απειλούν με παραίτηση. Επικαλούμενη όπως αναφέρει δικές της πληροφορίες, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας υποστηρίζει ότι ο διάδοχος του Γιάνη Βαρουφάκη, Ευκλείδης Τσακαλώτος, απειλεί με παραίτηση: «Tην που η χώρα ξεμένει από χρήματα, η πολιτική κατάσταση στη χώρα επιδεινώνεται. Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας απειλεί με παραίτηση».

Δημοσίευση: Απριλίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραιτείται ο Τσακαλώτος; Τι μεταδίδουν γερμανικά Μέσα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator