Γιώργος Τέσσης: «Τι είδα στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας»

0


Ήταν όλοι εκεί: Τέσσερις πρώην πρωθυπουργοί, εκατοντάδες στελέχη, γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών μέλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά και άνθρωποι που ξεπέρασαν τις όποιες ιδεολογικές αγκυλώσεις και προκαταλήψεις τους και βρέθηκαν στα Σπάτα προκειμένου να ακούσουν αλήθειες για το σήμερα και το χθες αλλά και ένα πλάνο για το αύριο...

Το 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, τα είχε όλα. Άψογη οργάνωση, αντάξια ενός μεγάλου και ιστορικού κόμματος που δείχνει ότι και θέλει και μπορεί και είναι έτοιμο να αποτελέσει το αύριο της χώρας. Είχε νέους ανθρώπους με φιλοδοξίες και πολλές περγαμηνές. Είχε αξίες, όραμα και ορθολογισμό.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε το σύνθημα: Η εμπιστοσύνη χτίζεται μέρα με τη μέρα. Και χτίζεται μόνο με αλήθειες. Η συνταγή του λαϊκισμού και των ψεμάτων για την εφήμερη χαρά (και τις επίπονες κωλοτούμπες που ακολουθούν), δεν έχει θέση στην παράταξη. Το τέλος της κρίσης δεν έρχεται με καλούς προεκλογικούς λόγους που ηχούν ως μελωδία στα αυτιά των ψηφοφόρων. Το τέλος της κρίσης, έρχεται μόνο αφού αναγνωρίσεις ότι υπάρχει πρόβλημα, το αξιολογήσεις και με αποφασιστικότητα ξεκινήσεις τις διαδικασίες για την επίλυσή του. Αν το κρύβεις επιμελώς κάτω από το χαλί, αργά ή γρήγορα θα το βρεις μπροστά σου.


"Οφείλουμε να μετατρέψουμε την ιστορικά κρίσιμη στιγμή σε ιστορικά χρήσιμη"
Μου δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσω με πολλούς ανθρώπους. Κάποιοι από αυτούς, είχαν εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή τους σε άλλο υποψήφιο αρχηγό. Όλοι όμως, συμφωνήσαμε σε κάτι ουσιαστικό: Ότι η Ελλάδα δεν πρέπει και δεν μπορεί να διχαστεί ξανά. Πρέπει ενωμένοι να ξεκινήσουμε τη μάχη για να δυναμώσουμε ξανά την πατρίδα μας. Να της δώσουμε οξυγόνο.

Οφείλουμε να μετατρέψουμε την ιστορικά κρίσιμη στιγμή σε ιστορικά χρήσιμη, βαδίζοντας όλοι μαζί ενωμένοι και θέτοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι στα θεμέλια μιας μεγάλης δημιουργίας: Μιας δυνατής Ελλάδας, σύγχρονης και ανταγωνιστικής. Με πρόοδο, δουλειές και ανάπτυξη. Το οφείλουμε πρώτα στα παιδιά μας και μετά στους εαυτούς μας.

Με τον Κυριάκο...


Με τον Μιχάλη Μπεκίρη (κέντρο), διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Δημοσίευση: Απριλίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Τέσσης: «Τι είδα στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator