Οι μονομάχοι του Επιμελητηρίου Κορινθίας

0



Μπορεί το τοπίο στον Επιμελητηριακό χώρο να είναι θολό εξαιτίας της κυβέρνησης αλλά στην Κορινθία έχουν ήδη πάρει θέση οι υποψήφιοι για τις εκλογές που θα γίνουν στο τέλος του χρόνου.

Οπως όλα δείχνουν αντιμέτωποι θα βρεθούν οι επιχειρηματίες Δημήτρης Ραψωματιώτης και Παναγιώτης Πιτσάκης.

Η υποψηφιότητα Ραψωματιώτη έχει ήδη ανακοινωθεί. Η υποψηφιότητα Πιτσάκη αναμένεται.

Πολύ ενδιαφέρον έχει η στάση που θα κρατήσει ο νυν πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας κ.Βασίλης Νανόπουλος που δεν έχει ξεκαθαρίσει την στάση του.

Ακούγονται και άλλα ονόματα όπως του κ.Σπηλιωτακάρα,Λουζιώτη και Γεώργαρη με πιο σοβαρή υποψηφιότητα αυτή του προέδρου του Εμπορικού συλλόγους κ.Βασίλη Γεώργαρη.

Οι άλλες υποψηφιότητες κινούνται στα όρια της προσωπικής επιθυμίας και μόνο.

Σύντομα θα ανακοινώσει και ο κ. Πιστάκης τον οπιό στηρίζουν σύμφωνα με πληροφορίες ηχηρά επιχειρηματικά ονόματα όπως ων κκ. Οικονόμου,Πιέτρης,Κακογιάννης κα.

Είναι μία αξιοπρόσεχτη υποψηφιότητα που αν πάρει και την στήριξη της ΝΔ θα αποκτήσει ισχυρή δυναμική.

Δημοσίευση: Απριλίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι μονομάχοι του Επιμελητηρίου Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator