Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης"

0


Την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα στη ρεβάνς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" έλαβαν οι διοικούντες του ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ιβάν Σαββίδης δέχτηκε αρκετές εισηγήσεις για το θέμα ωστόσο, η στάση του δεν διαφοροποιήθηκε και δεν είναι διατεθειμένος να την αλλάξει εάν δεν ξεκινήσουν όλες εκείνες οι διαδικασίες που έχουν προαναγγελθεί για την κάθαρση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η θέση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ είναι ξεκάθαρη και αποτυπώνεται με την φράση "δεν πάμε" ενώ όσον αφορά σε αυτό που είχε ειπωθεί ότι θα αγωνιστεί στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ με την ομάδα Νέων ξεκαθαρίστηκε πως επρόκειτο για μια αποστροφή του λόγου κατά την διάρκεια συνάντησης με παράγοντες.

Εφόσον δεν αλλάξει η απόφαση του ΠΑΟΚ τότε σύμφωνα με αυτά που προβλέπει ο κανονισμός η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα τιμωρηθεί με μηδενισμό, αφαίρεση 3 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα καθώς και με χρηματικό πρόστιμο 8.000-50.000 ευρώ.
Δημοσίευση: Απριλίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator