Πλοήγηση για μοτοσικλετιστές

0



Η εξειδικευμένη για μοτοσικλετιστές συσκευή πλοήγησης της TomTom, με την ονομασία Urban Rider, διατίθεται πλέον και στην Ελλάδα με μια σειρά χαρακτηριστικών που κάνουν πιο εύκολη, έξυπνη και κυρίως ασφαλή στη χρήση της από τον αναβάτη.

Πέραν του ότι είναι πλήρως αδιάβροχη, η συσκευή TomTom Urban Rider έχει προηγμένη οθόνη αφής που σχεδιάστηκε για να είναι φιλική στη χρήση με γάντια, χάρη στα μεγάλα εικονίδια. Επιπλέον, διαθέτει απλοποιημένο μενού, που προσφέρει μόνο δύο επιλογές: Τις «Πλοήγηση σε» και «Αναζήτηση στο χάρτη».

Σχετικά με την ασφάλεια, μια προσθήκη στα προϊόντα Rider είναι το χαρακτηριστικό της προηγμένης καθοδήγησης στις λωρίδες. Στους πιο δύσκολους κόμβους, το χαρακτηριστικό αυτό παρέχει μια ρεαλιστική τρισδιάστατη απεικόνιση του κόμβου προσφέροντας στους οδηγούς ευκολία και ασφάλεια.

Η συσκευή διαθέτει χάρτες της Ελλάδας και άλλων 44 ευρωπαϊκών χωρών. Για την καλύτερη ενημέρωση των χαρτών, το TomTom Urban Rider χρησιμοποιεί την τεχνολογία Map Share, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν οι ίδιοι διορθώσεις στους χάρτες και να επωφελούνται από τις χιλιάδες διορθώσεων που πραγματοποιούν άλλοι χρήστες της TomTom κάθε μέρα χωρίς χρέωση.

Σε αργότερη ημερομηνία, μέσω της ανανέωσης του λογισμικού της συσκευής από το TomTom HOME, θα προστεθούν και τρία νέα έξυπνα χαρακτηριστικά. Το πρώτο είναι η καταγραφή ταξιδίου, την οποία θα μπορούν να κάνουν οι αναβάτες για τις αγαπημένες τους διαδρομές μέσω της σύνδεσης Bluetooth.

Το δεύτερο είναι «Winding Roads», ένα χαρακτηριστικό που προτείνει εναλλακτικές, φιλικές για τη μοτοσικλέτα διαδρομές. Τέλος, σύμφωνα με την παρουσίαση του in.gr, θα προστεθεί στο λογισμικό και η δυνατότητα χρήσης πληκτρολογίου τύπου SMS, με μεγάλα κουμπιά.

Μαζί με τη συσκευή TomTom Urban Rider, που διατίθεται στην Ελλάδα με τιμή 299 Ευρώ, παρέχονται η βάση με στήριγμα RAM και ο φορτιστής mini USB για τη φόρτιση στο σπίτι.

Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πλοήγηση για μοτοσικλετιστές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator