Ο Θάνος Τζήμερος απαντάει στο άρθρο του Κων/νου Ζούλα

0


"Θα πληρώνατε 5 ευρώ τον μήνα για να διαβάζετε καθημερινά τις απόψεις των δεκάδων αρθρογράφων της «Κ» και να έχετε την πλήρη ειδησεογραφία που προσφέρει η εφημερίδα;" αναρωτιέται ο Κ. Ζούλας σε ένα απίστευτο προ μηνός περίπου άρθρο του. Για να καταλήξει: "Εν ολίγοις, και η ενημέρωση, όπως την ξέραμε, πεθαίνει και ο μόνος τρόπος να συντηρηθεί λέγεται αγγελιόσημο. Δηλαδή, η διατήρηση του φόρου που επιβάλλεται στις διαφημιστικές εταιρείες υπέρ των δημοσιογράφων, χάριν της δουλειάς των οποίων υφίστανται άλλωστε –μη γελιόμαστε– και οι διαφημίσεις."
Η απάντηση είναι πολύ εύκολη αγαπητέ κ. Ζούλα: εσείς θα διαμορφώσετε το προϊόν, θα το κοστολογήσετε θα ορίσετε την τιμή του κι εγώ θα κρίνω αν αξίζει τον κόπο να πληρώσω για τη χρήση του. 5 ευρώ τον μήνα για να διαβάζω ως σχολιαστή της Καθημερινής τον Νίκο Ξυδάκη - στο πλαίσιο του να τα έχουν οι Αλαφούζοι καλά με όλους - λυπάμαι αλλά δεν θα δώσω. Δεν θα δώσω γενικά τίποτε για τα ίδια αναμασημένα σχόλια από ανθρώπους που έχουν μπερδέψει τον σχολιασμό με την είδηση. Για ένα γερό, τεκμηριωμένο από έγκυρες πηγές ρεπορτάζ θα έδινα και περισσότερα. Αν με αυτές τις προδιαγραφές η εφημερίδα σας δεν βγαίνει, να κλείσει. Αν δεν βγαίνει καμμία, να κλείσουν όλες. Να κλείσουν μαζί και όλα τα sites που αντιγράφουν. Θα δημιουργηθεί κενό στην αγορά και να είσαι σίγουρος ότι κάποιος θα το καλύψει, σε άλλες όμως βάσεις - ας πούμε ξαναλανσάροντας την αχρωμάτιστη καθαρά ειδησεογραφική εφημερίδα, σε ηλεκτρονική συνδρομητική πλέον μορφή, που θα κερδίσει αναγνώστες ακριβώς γιατί δεν θα έχει παπαγαλάκια κόκκινα, μπλε ή πράσινα και θα πουλάει ειδήσεις κι όχι cd και κουπόνια για μπακάλικα. Όχι φιλελευθερισμός για τους άλλους και σοβιετία όταν θίγονται τα προνόμιά μας, ε;

Θάνος Τζήμερος
Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Θάνος Τζήμερος απαντάει στο άρθρο του Κων/νου Ζούλα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator