Μιχαλολιάκος: «Τα χρέη των κομμάτων δεν πρόκειται να ξεχρεωθούν όσες εξεταστικές και αν γίνουν»

0


«Τα χρέη των κομμάτων προς τις τράπεζες, δεν πρόκειται να ξεχρεωθούν, όσες εξεταστικές επιτροπές και αν γίνουν», εκτίμησε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Παράλληλα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος τάχθηκε υπέρ της συγκρότησης της εξεταστικής επιτροπής και ζήτησε να επεκταθεί η έρευνα στα οικονομικά όλων των κομμάτων, συμπεριλαμβανομένων του ΣΥΡΙΖΑ και του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος.

«Όλα τα κόμματα έχουν δανειστεί από τις τράπεζες» εκτός από το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων που μπήκαν στο Κοινοβούλιο το 2015, οπότε δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα και τη Χρυσή Αυγή η οποία μπήκε στο Κοινοβούλιο το 2012 και επέλεξε να μην δανειστεί» είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ενώ χαρακτήρισε αντισυνταγματική τη διακοπή της κρατικής επιχορήγησης στο κόμμα του.

Αναφερόμενος στις οφειλές των επιχειρηματικών ομίλων που είναι ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, υποστήριξε ότι ξεπερνούν τα 808 εκατομμύρια ευρώ, «ποσό διπλάσιο από το τίμημα της πώλησης του λιμανιού του Πειραιά και πολλαπλάσιο από το ποσό που εισπράχθηκε από την πώληση των αεροδρομίων της χώρας» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής ζήτησε τέλος από την κυβέρνηση να καταργήσει άμεσα την διάταξη νόμου που απαλλάσσει από ποινικές ευθύνες τα στελέχη των τραπεζών που έδωσαν αυτά τα δάνεια και ζήτησε ο έλεγχος για τα ΜΜΕ να περιλάβει και τις «παράλληλες εργολαβίες», όπως τις χαρακτήρισε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μιχαλολιάκος: «Τα χρέη των κομμάτων δεν πρόκειται να ξεχρεωθούν όσες εξεταστικές και αν γίνουν»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator