Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΑ

0


Ανταπόκριση : Ελίνα Κανιάρη – Δημοσιογράφος

Σήμερα Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου στις 2 μ.μ., από τον στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κιάτου, έγινε η κηδεία του Καθηγητή Πανεπιστημίου Κωνσταντίνου Νίκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ).

Φίλοι, συγγενείς, παλιοί συμμαθητές του, συντοπίτες του, συνάδελφοί του, εκπρόσωποι φορέων, αρχών αλλά κυρίως απλοί άνθρωποι, τον αποχαιρέτησαν μέσα σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης.

Η αγάπη του για την οικογένειά του , την πατρίδα του την Ελλάδα , την ιδιαίτερη πατρίδα του το Κιάτο , αλλά και την Ιταλία που τον τίμησε ήταν τα βασικά σημεία αναφοράς του επικήδειου που εκφωνήθηκε , ενώ ο κόσμος δάκρυσε, όταν αναγνώσθηκε το γράμμα της κόρης του Ανθής,
όπου με γλαφυρά λόγια μίλησε για τον άνθρωπο, πατέρα, σύζυγο, καθηγητή Κωνσταντίνο Νίκα
και για τον αγώνα που έδωσε στη ζωή του , για τον ίδιο, την οικογένειά του, τον πολιτισμό και την πατρίδα του.

Στην ανεκτίμητη προσφορά του στον πολιτισμό και στις διακρίσεις της καταξίωσης και της αναγνώρισης, της πολυσήμαντης προσφοράς του, αναφέρθηκε και η καθηγήτρια Πετροπούλου Χρυσάνθη εκ μέρους του Δ.Σ ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ»

Ο Κων/νος Νίκας ήταν ένας άνθρωπος που τον διέκρινε η απλότητα, η σεμνότητα, η εντιμότητα και το ήθος που διατήρησε σε όλη του την πορεία.






Δημοσίευση: Απριλίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator