Και τη γέφυρα του Μπρούκλιν ο Τατούλης την έφτιαξε !!!

0


Διαβάστε δηλώσεις του περιφερειάρχη κ.Τατούλη σήμερα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων από Σπίρτζη-Δέδε:

«Ο οδικός άξονας Λεύκτρο – Σπάρτη σε συνδυασμό με τις λοιπές οδικές υποδομές που υλοποιεί η περιφερειακή αρχή συνιστούν ένα εξαιρετικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συνδράμοντας αποφασιστικά στην πολιτική προτεραιότητα μας για ανάπτυξη της οικονομίας μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην τελετή παράδοσης του τμήματος Λεύκτρο – Σπάρτη στην κυκλοφορία τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.

«Σήμερα εκπληρώνεται το πολιτικό όραμα που συνδιαμορφώσαμε το 2005 με τον τότε Υπουργό Υποδομών κ. Σουφλιά και τον τότε Υπουργό Άμυνας κ. Λαμπρόπουλο για την προσθήκη του τμήματος Λεύκτρο – Σπάρτη στον οδικό άξονα Κόρινθο – Καλαμάτα, το οποίο τότε πολλοί είχαν χαρακτηρίσει «όνειρο θερινής νυχτός» δήλωσε ο κ. Τατούλης και σημείωσε ότι «σταδιακά μετατρέπουμε τη Λακωνία από παραμεθόριο περιοχή που ήταν μέχρι σήμερα σε δυναμικό παράγοντα ανάπτυξης της οικονομίας μας».

Παραμύθι η «δήθεν διαπραγμάτευση» υπέρ του δημοσίου συμφέροντος

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε ακόμη ότι το συγκεκριμένο έργο ήταν έτοιμο στο 95% εδώ και δύο χρόνια και ότι θα είχε παραδοθεί στην κυκλοφορία αν η τότε Κυβέρνηση είχε εφαρμόσει την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. «Αυτή ακριβώς την απόφαση υλοποίησε η σημερινή Κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι ως αντιπολίτευση απειλούσε με εξεταστική επιτροπή την Κυβέρνηση αν την εφάρμοζε, ενώ τώρα την εμφανίζει ως το αποτέλεσμα «σκληρής διαπραγμάτευσης».

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου απ’ την άλλη πλευρά, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, αντιτασσόμενη σταθερά στο κίνημα «δεν πληρώνω» εξασφάλισε την οικονομική ευρωστία της παραχωρησιούχου κοινοπραξίας, γεγονός που κατάστησε εφικτή τη συνέχιση των εργασιών.

«Ευελπιστούμε ότι πολύ γρήγορα θα ολοκληρωθεί η περιμετρική της Καλαμάτας και η συνδετήρια της Μεγαλόπολης ώστε να ολοκληρωθεί στο σύνολό του ο οδικός άξονας» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ανακοίνωσε ότι μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί και το τμήμα Σκούρα – Πυρρί που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου «ώστε να δώσουμε νέα αναπτυξιακή πνοή στη νότια Λακωνία».
Δημοσίευση: Απριλίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Και τη γέφυρα του Μπρούκλιν ο Τατούλης την έφτιαξε !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator