Ο Πολάκης ξαναχτυπά: «Αν δεν παραιτηθούν... θα τους παύσω» !!!

0Νέο "χτύπημα" μέσω Facebook από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ ο κ. Πολάκης ζήτησε με ανάρτησή του στο Facebook, την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σήμερα το πρωί ωστόσο ο πρόεδρος του φορέα Θανάσης Γιαννόπουλος δήλωσε ότι δεν παραιτούνται διότι αυτή η θέση είναι τιμητική. «Σε αυτή την θέση είμαστε αμισθί» είπε ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ. «Αν θέλουν οι κύριοι Υπουργοί ας μας παραιτήσουν. Έχουν την δυνατότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στο MEGA.

Για την αρνητική απάντηση του κ. Γιαννόπουλου ρωτήθηκε ο κ. Πολάκης από κάποιον διαδικτυακό του φίλο στο Facebook. "Έμαθα ότι αρνούνται να παραιτηθούν, έχουν αυτό το δικαίωμα;" τον ρώτησε. "Αν δεν παραιτηθούν θα παυθούν και θα αντικατασταθούν" απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγεία.


Δημοσίευση: Απριλίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Πολάκης ξαναχτυπά: «Αν δεν παραιτηθούν... θα τους παύσω» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator