Στη Φθιώτιδα επιστρέφει το Rally Acropolis (video)

0Επιβεβαιώνεται το χθεσινό δημοσίευμα εδώ.
Ο Στράτος Φωτεινέλης αποκαλύπτει πως οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και το φετινό ράλι Ακρόπολις θα διεξαχθεί στη Φθιώτιδα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης και τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου Λουτρακίου  και του Καζίνο Λουτρακίου. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.


Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στη Φθιώτιδα επιστρέφει το Rally Acropolis (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator