Βλαχοφολκλορούμπα Αλερτ: Η φετινή μας συμμετοχή στη Eurovision είναι όσο ντροπιαστική περιμέναμε

0


Όπως συμβαίνει με κάθε τι ποπ σ’ αυτή τη χώρα, έτσι και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision επιβεβαιώνει, φυσικά, τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις μας. Και το ευχαριστούμε γι’ αυτό. Ένα κιτς μείγμα άτεχνου φολκλόρ, πανηγυριώτικου χιπ-χοπ, κλεμμένων trend, κακών φωνητικών και φρικτών στίχων, με βάση την αισθητική του αριστερούλικου λαϊκισμού, έρχεται καθυστερημένα να δικαιώσει τον Μιχάλη Ρακιτζή, τη Μαντώ καθώς και ό,τι άλλο θεωρούσαμε μπανάλ μέχρι σήμερα. Καλοτάξιδο φυσικά, μας ταιριάζει απόλυτα:


Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βλαχοφολκλορούμπα Αλερτ: Η φετινή μας συμμετοχή στη Eurovision είναι όσο ντροπιαστική περιμέναμε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator