Όταν ο Μουζάλας έκανε την ίδια… γκάφα (Ηχητικό)

0Στο παρελθόν, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Real Fm 97,8 έκανε την ίδια.. γκάφα, λέγοντας τα Σκόπια «Μακεδονία».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από την εκπομπή της 26ης Οκτωβρίου της Κάτιας Μακρή στον Real Fm 97,8, το οποίο έπαιξε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν ο Μουζάλας έκανε την ίδια… γκάφα (Ηχητικό)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator