«Απολύτως ασήμαντες» χαρακτηρίζει ο Κυρίτσης τις δηλώσεις του Μουζάλα - ΒΙΝΤΕΟ

0


«Θεωρώ ότι είναι κάτι απολύτως ασήμαντο» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Συντονιστικού για το προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης, τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Στο αν «πρέπει να παραιτηθεί ο κ. Μουζάλας», ο κ. Κυρίτσης απάντησε ότι «εάν θέλετε τη προσωπική μου άποψη, ο άνθρωπος που έχει επωμιστεί με επιτυχία το προσφυγικό τόσο καιρό και μια μέρα πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, νομίζω ότι το να αποδυναμώνεται με οποιοδήποτε τρόπο, δεν κάνει καλό στην Ελλάδα που καταβάλλει τόσο μεγάλη προσπάθεια αυτή τη στιγμή».

Δείτε το βίντεο από το Star:

Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Απολύτως ασήμαντες» χαρακτηρίζει ο Κυρίτσης τις δηλώσεις του Μουζάλα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator