ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 6Μ.Μ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΤΕΧΝΗ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ «ΩΔΗ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ».
ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΛΙΤΣΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» ΚΑΙ ΤΟΝ «ΜΕΛΑΝΘΙΟ» ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ Η ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΑΠΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΤΗΣ.
Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.
Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.