ΘΡΙΛΕΡ με Καμμένο: Ανάκληση των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ που είναι στο εξωτερικό λόγω εξελίξεων!

0


Π. Καρβουνόπουλος

Σε θρίλερ με απρόβλεπτες διαστάσεις και συνέπειες για την κυβέρνηση αλλά και την χώρα, εξελίσσεται η υπόθεση Μουζάλα. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχει κάνει σαφές ότι δεν είναι “επικοινωνιακό τέχνασμα” ή “κούφια απειλή” τα όσα είπε στον πρωθυπουργό το μεσημέρι στο Μαξίμου και συνοψίζονται στο δίλημμα “ή φεύγει ο Μουζάλας ή φεύγω εγώ”.

Δύο δεδομένα των τελευταίων ωρών επιβεβαιώνουν ότι ο Πάνος Καμμένος είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την κυβέρνηση:

•Το πρώτο ότι έδωσε εντολή στους συνεργάτες τους να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα από το γραφείο του στο ΥΠΕΘΑ.

•Το δεύτερο ότι επικοινώνησε με τον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη που βρίσκεται στην Αίγυπτο και τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη που είναι στη Γερμανία και τους ζήτησε να επιστρέψουν το συντομότερο στην Αθήνα.

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο ΥΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει πάρει αποφάσεις που οδηγούν ακόμη κι εκτός κυβέρνησης. Το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι τι θα γίνει με την κυβέρνηση! Θα πέσει; Θα βρει άλλο κυβερνητικό εταίρο και ποιον; Έχουν γίνει ήδη επαφές και υπάρχουν συμφωνίες; Θα πάμε σε εκλογές;

Militaire.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΡΙΛΕΡ με Καμμένο: Ανάκληση των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ που είναι στο εξωτερικό λόγω εξελίξεων!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator