Ανακάλεσε μετά από πιέσεις την παραίτησή του ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου

0


Ανακάλεσε την παραίτησή του ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ηλίας Ανδρικόπουλος, από πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Πελοποννήσου, ύστερα από την πίεση που δέχτηκε από την πλειοψηφία των συναδέλφων του δημάρχων της Πελοποννήσου.

Ο Ηλίας Ανδρικόπουλος είναι η δεύτερη φορά που στην διάρκεια της θητείας του στην προεδρία του ΦΟΔΣΑ ανακαλεί την παραίτησή του, την οποία υπέβαλε πριν από λίγες ημέρες, «για λόγους ευθύνης, αξιοπρέπειας και μεγάλης απογοήτευσης», όπως είχε δηλώσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επί της ουσίας, σήμερα το βράδυ, είχε καθορισθεί συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για την εκλογή νέου προέδρου ύστερα από την παραίτηση του Ηλία Ανδρικόπουλου. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, δήμαρχοι της Πελοποννήσου ζήτησαν από την Ηλία Ανδρικόπουλο να ανακαλέσει την απόφασή του και μετά από το αίτημα των περισσοτέρων μελών του σώματος προχώρησε σε ανάκληση της παραίτησής του.

Στις τοποθετήσεις τους, οι δήμαρχοι επεσήμαναν ότι αυτήν την ώρα δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα, αλλά η πολιτική που θα ακολουθήσει ο ΦΟΔΣΑ και απαιτείται ενότητα των δημάρχων, αφού αναμένονται κρίσιμες εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανακάλεσε μετά από πιέσεις την παραίτησή του ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator