ΒΙΝΤΕΟ – Ντοκουμέντο: Η τουρκική ακτοφυλακή επιτίθεται σε πρόσφυγες

0Ένα συγκλονιστικό βίντεο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Team Humanity. Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό της ΜΚΟ στο facebook, φαίνεται ξεκάθαρα πως συμπεριφέρεται η τουρκική ακτοφυλακή στις βάρκες με τους πρόσφυγες.

Όπως θα δείτε, η τουρκική ακτοφυλακή πλησιάζει την βάρκα και την σπρώχνει με κίνδυνο να ανατραπεί. Το συγκλονιστικό είναι ότι μέσα στη βάρκα υπάρχουν μικρά παιδιά και γυναίκες που ουρλιάζουν από τον φόβο τους μήπως βρεθούν στη θάλασσα.

«Πριν από τρεις ώρες πρόσφυγες μας έστειλαν αυτό το βίντεο που τράβηξαν από την βάρκα. Αυτά κάνει η τουρκική ακτοφυλακή στους πρόσφυγες» έγραψε η ΜΚΟ και ανέβασε το παρακάτω βίντεο:

Πηγή βίντεο: facebook,Team Humanity


Λίγες ώρες πριν πρόσφυγες έστειλε το βίντεο αυτό σε ΜΚΟ, αφού προηγουμένως μέλη της οργάνωσης τους έβγαλαν στη στεριά. Αυτά κάνει η τουρκική ακτοφυλακή στους πρόσφυγες.Few hours ago a refugee sended to a NGO this video, after the NGO took them from the boat. This is what the Turkish coast guard do with the refugees.Εδώ θα δείτε και άλλα περιστατικά/two more incidents:Περιστατικό/incident Α) http://kollectnews.org/2015/10/31/video-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%80/Περιστατικό/incident Β) http://kollectnews.org/2015/08/17/%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1-%CE%B2%CF%8D%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86/Πηγή/source: Team Humanity
Δημοσιεύτηκε από Kollect στις Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση: Μαρτίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ – Ντοκουμέντο: Η τουρκική ακτοφυλακή επιτίθεται σε πρόσφυγες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator