Επίθεση Άδωνι στον Τσίπρα: Εξελίσσεται στον μεγαλύτερο εθνικό ευεργέτη της Τουρκίας - ΒΙΝΤΕΟ

0


"Ο Αλέξης Τσίπρας εξελίσσεται στον μεγαλύτερο εθνικό ευεργέτη της Τουρκίας. Όταν θα λήξει η θητεία του, όπως πάει, θα του έχουν ανδριάντες στις τουρκικές πόλεις" τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

"Τα σύνορα τα άνοιξε η κ. Χριστόδουλοπουλου και ο κ. Τσίπρας. Η Τουρκία χάρη στην κίνηση του κ. Τσίπρα να ανοίξει τα σύνορα, κάθε μέρα που περνάει κερδίζει και κάτι" συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ενώ σε ό,τι αφορά την παρουσία Τούρκων αξιωματούχων στα ελληνικά νησιά, είπε: "Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Κουρουμπλής που μας το έπαιζε και υπερπατριώτης και να λέει ότι δεν τρέχει τίποτα. Tρέχει και παρατρέχει".

Δημοσίευση: Μαρτίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίθεση Άδωνι στον Τσίπρα: Εξελίσσεται στον μεγαλύτερο εθνικό ευεργέτη της Τουρκίας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator