Βίντεο σοκ: Τούρκος χτυπά με μανία προσφυγόπουλο από τη Συρία

0


Καταστηματάρχης πετάει στον αέρα ένα μικρό προσφυγόπουλο μέσα στην αγορά της Σμύρνης Σοκ προκαλούν οι εικόνες από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στην αγορά της Σμύρνης που καταγράφουν την άγρια επίθεση ενός Τούρκου καταστηματάρχη σε ένα μικρό προσφυγόπουλο από την Συρία.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές της επίθεσης του Τούρκου στο μικρό παιδί. Ο άνδρας όπως φαίνεται στις εικόνες κυνηγά και προλαβαίνει παιδί, το σηκώνει με τα δυο χέρια του ψηλά και με δύναμη το πετάει στο έδαφος.

Αμέσως οι υπόλοιποι που βρίσκονταν δίπλα αρχίζουν να του ζητούν το λόγο, ενώ ένας άντρας, ο οποίος δεν άντεξε στο θέαμα, τον χτυπά και στη συνέχεια τον παίρνει στο κυνήγι.

Τελικά ο άνδρας συνελήφθη ενώ δόθηκε εντολή από τις Αρχές να βρεθεί το μικρό προσφυγόπουλο καθώς φοβισμένο όπως ήταν, εξαφανίστηκε.

Δημοσίευση: Μαρτίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο σοκ: Τούρκος χτυπά με μανία προσφυγόπουλο από τη Συρία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator