Με μεγάλη επιτυχία το καρναβάλι της Κορίνθου (pics-video)

0Παρά τον βροχερό καιρό εκατοντάδες Κορινθίων συγκεντρώθηκαν και φέτος στον κεντρικό δρόμο της Εθνικής Αντίστασης και συμμετείχαν στους έντονους ρυθμούς των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Μετά την παρέλαση πλήθος κόσμου κυρίως της νεολαίας απήλαυσε μια υπέροχη συναυλία των γνωστών τραγουδιστών Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα

Φωτό και βίντεο από korinthostv.gr και e-korinthos.gr
 
Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με μεγάλη επιτυχία το καρναβάλι της Κορίνθου (pics-video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator