Δυνατά διεκδικεί τη ΝΟΔΕ η "Συμμαχία Πολιτών" με Κορδώση και Δημητρόπουλο

0


“Επιστρατεύθηκε από την φαρέτρα της Συμμαχίας Πολιτών κι απ’ το οπλοστάσιο της, ο Δημοτικός Συμβ. Δήμου Κορινθίων ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με την Υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο εκλογής των Μελών της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Καλλικρατικου Δήμου Κορινθίων , για την διασφάλιση της ενότητας της παρατάξεως . Η υποψηφιότητα του ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ αποτελεί και θα αποτελέσει τροχοπέδη σε όσους επιβουλεύονται να σπείρουν τριγμούς και σε όσους υποδαυλίζουν την συνοχή μέσα στους κόλπους της …!
Το σύνθημα είναι ένα : Ενιαίο Μέτωπο σε όλα τα επίπεδα και κλιμάκια της ιστορικής μας δημοκρατικής παράταξης , για την ταχύτερη όσο δύναται επούλωση των πληγών της κοινωνίας μας και του τόπου.

http://ekorinthos.gr

Δημοσίευση: Μαρτίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δυνατά διεκδικεί τη ΝΟΔΕ η "Συμμαχία Πολιτών" με Κορδώση και Δημητρόπουλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator