Συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων Κώστας Πελετίδης με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλ. Πνευματικό

0


Συνεχίζονται οι συναντήσεις και οι συγκεντρώσεις της Δημοτικής Αρχής, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της προετοιμασίας που γίνεται για την μεγάλη πορεία αγώνα κατά της ανεργίας, από την Πάτρα στην Αθήνα, το διάστημα 3 με 10 Απριλίου.
Έτσι, αύριο Τετάρτη 30 Μαρτίου, στις 6.30 μ.μ. ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό.
Μισή ώρα αργότερα, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της Κορίνθου, ο Δήμαρχος Πατρέων και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ενημερώσουν για την  μεγάλη πορεία αγώνα τους εργαζόμενους και τα Σωματεία της Κορίνθου.
Δημοσίευση: Μαρτίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων Κώστας Πελετίδης με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλ. Πνευματικό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator