Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κορινθιακής Λέσχης Οινοφίλων «ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ»

0Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Κορινθιακής Λέσχης Οινοφίλων «ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ» πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Μιζιθράς στο Λουτράκι. Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε άμεσα σε σώμα και το αποτελούν οι:

  • Ιωάννα Δαβλέρη, Πρόεδρος
  • Νίκος Μαντάς, Αντιπρόεδρος
  • Κατερίνα Ζιαζιά, Γραμματέας
  • Πάνος Παπαγιαννακόπουλος, Ταμίας
  • Γιώργος Γουγάς, Μέλος.

Αναπληρωματικό μέλος εξελέγη η Τζωρτζίνα Αναγνωσταρά.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αντικατέστησε το προσωρινό Δ.Σ. που συστήθηκε με τη δημιουργία της Λέσχης, προκειμένου να «τρέξει» όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Η δημιουργία της Κορινθιακής Λέσχης Οινοφίλων «ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ» έγινε με σκοπό να συνδέσει τους φίλους του κρασιού και να καλύψει ζητήματα επικοινωνίας, πληροφόρησης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας του οινόφιλου κοινού. Ειδικά για την Κορινθία, όπου το κρασί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης και του πολιτισμού των ανθρώπων της. Με πρωταγωνιστή το φημισμένο Αγιωργήτικο και τη μακραίωνη ιστορία του, με πλήθος οινοποιείων στη Νεμέα και την ευρύτερη περιοχή, που συνεχίζουν δυναμικά την πορεία τους, με κρασιά που στέκονται επάξια στο ύψος των διεθνών προδιαγραφών ποιότητας και ανταγωνισμού και με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, η Κορινθία διαθέτει κοινό που αγαπά το κρασί και αποκτά πια τη Λέσχη που θα του προσφέρει τη γνώση και την εκπαίδευση γύρω από αυτό.

Στις δραστηριότητες της Κορινθιακής Λέσχης Οινοφίλων «ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ» θα περιλαμβάνονται πλήθος εμπειριών οινικού περιεχομένου, όπως:

* Επισκέψεις και ξεναγήσεις σε αμπελώνες και οινοποιεία εντός και εκτός των συνόρων του νομού Κορινθίας

* Διοργανώσεις ειδικών γευστικών δοκιμών οίνων ή γαστρονομικών γευμάτων σε οινοποιεία ή άλλους χώρους φιλοξενίας κρασιού

* Διοργανώσεις σεμιναρίων Οινογνωσίας - εκπαίδευση επαγγελματιών του κρασιού και οινόφιλου κοινού (κυλιόμενα σεμινάρια για αρχάριους και προχωρημένους)

* Διοργανώσεις οινικών εκδηλώσεων σε συνδυασμό με άλλες πολιτιστικές, λαογραφικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες

* Διοργανώσεις ειδικών θεματικών βραδιών με αφορμή το κρασί κ.α.

* Πληροφόρηση για θέματα που αφορούν στο κρασί σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο

* Ειδικά προνόμια - εκπτώσεις σε χώρους, εκδηλώσεις και προϊόντα σχετικά με το κρασί

Για εκείνους που θέλουν να ανακαλύψουν περισσότερα για το μαγικό κόσμο του κρασιού, είναι ευπρόσδεκτοι να εγγραφούν στην Κορινθιακή Λέσχη Οινοφίλων «ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ» και να απολαύσουν τα αποκλειστικά προνόμια που τους παρέχει. Η εγγραφή στο Σύλλογο είναι συμβολική και ορίζεται στο ποσό των δέκα (10,00) ευρώ και καταβάλλεται εφάπαξ. Η ετήσια συνδρομή κάθε μέλους ορίζεται στα είκοσι (20,00) ευρώ, για τη χρονική περίοδο (ή τμήμα της) από 01/01 έως 31/12 κάθε έτους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε:
στα τηλέφωνα 27410-23422, 6977-451.531

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κορινθιακής Λέσχης Οινοφίλων «ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ» "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator