Ωραία η φωτογραφία, αλλά το μωρό δεν γεννήθηκε στην Ειδομένη

0


Έτσι κι αλλιώς, οι εικόνες από την καθημερινή ζωή των προσφύγων, που ξέμειναν στη χώρα μας -τη μοναδική χώρα στον κόσμο που τους περιθάλπει με αγάπη και σεβασμό, επειδή...κατοικείται από καλούς ανθρώπους- είναι συγκλονιστικές.

Οπότε δεν χρειάζεται να φορτίζουμε το θέμα με ψέμματα. Το μωρό γεννήθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς όπως διαβεβαίωσαν οι γιατροί και επέστρεψε στη σκηνή του, όπου τραβήχθηκε η φωτογραφία.

Το ζήτημα όμως, δεν είναι να συγκινείται η κοινή γνώμη, αλλά αυτοί που καθορίζουν τις τύχες των λαών. Έτσι κι αλλιώς, ο απλός κόσμος συνδράμει από το υστέρημά του. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα της προσφυγιάς.

Αυτό, μπορεί να το λύσει μόνο ο Νετανιάχου, ο Ομπάμα, ο Ερντογάν και ο Πούτιν. Ο καθένας τους ξέρει τι να πρέπει να κάνει.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ωραία η φωτογραφία, αλλά το μωρό δεν γεννήθηκε στην Ειδομένη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator