ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εστία μόλυνσης σε κατοικημένη περιοχή του Λουτρακίου από παρανομία εργολάβου

0

Καλημέρα σας.
Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο blog σας.
Επικοινωνώ μαζί σας για να σας κοινοποιήσω ένα μακρυχρόνιο πρόβλημα στην περιοχή που μένω στη "Γαλότα" Ισθμίας στο σχέδιο πόλης στη συμβολή των οδών Στρεψιάδους και  Διογένους.
Από το 2010 κατασκευαστής έχει παρατήσει 3 isobox σε οικόπεδο αγνώστου ιδιοκτήτη.
Ο συγκεκριμένος κατασκευαστής έχει περαιώσει συγκρότημα κατοικιών-μεζονετών στην περιοχή.
Παρά τις επανηλλειμμένες ενοχλήσεις που του έχουν γίνει καθώς και συνεχή ενοχλήσεις στο Δήμο Λουτρακίου ο συγκεκριμένος κύριος υπόσχεται να τα πάρει αλλά δεν τα απομακρύνει.
Πριν 1 έτος περίπου απομάκρυνε 1 από αυτά και μας είπε ότι στις επόμενες ημέρες θα απομακρύνει και τα υπόλοιπα 2.
Έχουμε ενοχλήσει συνεχώς το Δήμο αλλά δεν υπάρχει  ανταπόκριση.
Το σημείο είναι εστία μολύνσεων, ποντίκια, γάτες και αδέσποτοι σκύλοι βρίσκουν καταφύγιο πλησίον μικρών παιδιών που παίζουν.
Σας αποστέλλω φωτογραφίες και σας ευχαριστώ πολύ για την ανάρτησή σας στο blog σας εκ των προτέρων.
Τα στοιχεία μου στη διάθεσή σας.
Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εστία μόλυνσης σε κατοικημένη περιοχή του Λουτρακίου από παρανομία εργολάβου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator