Προσοχή! Αναζητείται έγκυος που της χορηγήθηκε λάθος φάρμακο - Κίνδυνος για τη ζωή της

0Όπως αναφέρει ο γιατρός Σπύρος Σαπουνάς στο λογαριασμό του Facebook, μια έγκυος γυναίκα έλαβε λάθος φάρμακο από φαρμακείο του Άργους το οποίο μπορεί να προκαλέσει μέχρι και το θάνατο της:

Συγκεκριμένα γράφει ο Γιατρός:

Χθες επισκέφθηκε φαρμακείο του Άργους έγκυος γυναικα και ζητησε 75 γρ γλυκόζης προκειμένου να κανει καμπύλη σακχάρου τη Δευτερα το πρωι. Αντί της γλυκόζης απο το φαρμακείο της έδωσαν 75 γρ. σαλικυλικου δοση θανατηφόρος. Οπως καταλαβαίνετε ειναι απολύτως απαραίτητο να βρεθεί αυτη η γυναικα πριν λάβει το διάλυμα αυτο. Οποιος γνωρίζει κατι ας προειδοποιήσει τη γυναικα. Καλημερα κατα τα αλλα.
Συμπληρώνω στις 12:00 στην υπάρχουσα πρωινή δημοσίευση πως σε επικοινωνία με το ΑΤ δεν υπαρχει καμια εξέλιξη και ηδη εχουν γινει αναρτήσεις σε ολους τους ειδησεογραφικούς ιστότοπους της περιοχής.

Βοηθείστε όλοι να βρεθεί η έγκυος γυναίκα που παρέλαβε λάθος φάρμακο χθες από φαρμακείο του Άργους.
Δημοσίευση: Μαρτίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προσοχή! Αναζητείται έγκυος που της χορηγήθηκε λάθος φάρμακο - Κίνδυνος για τη ζωή της"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator