Limit down! Ημέρα γιορτής!

0


Γράφαν οι Συριζαίοι αναλυτές "να φτάσει στο μηδέν το κωλοχρηματιστήριο" που διαπραγματεύεται αέρα κοπανιστό. Και δώστου τα like από κάτω. Και δώστου χαρά οι αμαθείς.
Θυμάμαι τότε που έλεγα ότι αν φτάσουν οι τράπεζες και οι μεγάλες εταιρίες να αξίζουν μηδέν, τι κάνει στον καθένα να πιστεύει ότι το σπίτι του, η εργασία του και γενικά η περιουσία του θα αξίζει ό,τι άξιζε παλιά;
Ποια ήταν η απάντηση; Περιφρόνηση! Τόσο απλά. Γιατί η Ελπίδα έρχονταν ταχέως χέρι - χέρι με την κακεντρέχεια. Όταν αύριο που οι μισθοί ισοπεδωθούν, η αξία της περιουσίας μηδενιστεί αλλά τα δάνεια συνεχίζουν να τρέχουν, να πάτε πίσω σε αυτούς που τους κάνατε like. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας δώσουν μια νέα εξήγηση που να περιλαμβάνει την επερχόμενη κρίση του καπιταλισμού και τη διάλυση της ΕΕ, παραμύθι που επίσης θα το φάτε αμάσητο.
Ίσως είναι καλύτερα τελικά να στραφείτε στη θρησκεία. Όπως στο ΣΥΡΙΖΑ, οι απαντήσεις δεν ερμηνεύονται με βάση την κοινή λογική και επιπλέον η διασταύρωση των όσων λέγονται σήμερα γίνεται στην άλλη ζωή οπότε υπάρχει χρόνος (πολύς ή λίγος) για τον καθένα.

Αθανάσιος Παπαδημητρίου
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Limit down! Ημέρα γιορτής!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator