ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟN ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Γ. ΛΙΟΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ

0


Με πρωτόγνωρη αγριότητα αντιμετωπίζουν τα ΜΑΤ τους πολίτες της Κω που αντιδρούν στην εγκατάσταση HOT-SPOT στο νησί.

Το αποκορύφωμα της ακατανόητης βίας με την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να επιβάλλει τις αποφάσεις της είναι η σύλληψη και η βίαιη προσαγωγή από τις δυνάμεις των ΜΑΤ το συναδέλφου δημοσιογράφου Γιώργου Λιοδάκη στην δεύτερη επίθεση των δυνάμεων της αστυνομίας έξω από το κιγκλίδωμα του στρατοπέδου 148 στο Πυλί,στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί οι πολίτες για να διαμαρτυρηθούν, μόλις πληροφορήθηκαν ότι είχαν ξεκινήσει εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο.

Είχε προηγηθεί μία ακόμα επίθεση με δακρυγόνα και τραυματισμούς πολιτών.

www.dhras.gr

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟN ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Γ. ΛΙΟΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator