Όταν ο οδηγός της Formula 1 Μαρκ Γουέμπερ διέσχισε την Πατρών - Κορίνθου! (video)

0


Γεωργία Κοσμά

"Δεν είμαι ηλίθιος", δήλωσε και έφυγε με ελικόπτερο!

Από το αρχείο της ΝΕΤ!

31 Μαΐου του 2007, ο τότε πιλότος της Formula 1, ο Αυστραλός Μαρκ Γουέμπερ, ήρθε στην Ελλάδα, για ένα διαφημιστικό show, διασχίζοντας την «Γέφυρα» που συνδέει το Ρίο με το Αντίρριο.

Όταν το αυτοκίνητο που τον μετέφερε, πέρασε τα όρια της Κορίνθου και είδε τις συνθήκες στον εθνικό δρόμο (μιάμισι - σκάρτα - λωρίδα ανά κατεύθυνση, υποψίες έργων, γκαζωμένα φορτηγά από απέναντι, κλπ), έδωσε εντολή στον οδηγό, να καθίσει πίσω από ένα λεωφορείο για να νοιώσει στοιχειωδώς προστατευμένος.

Φτάνοντας στον χώρο της εκδήλωσης, και πριν ξεκινήσει το show, απαίτησε από τους υπεύθυνους να επιστρέψει πίσω στην Αθήνα, με ελικόπτερο.

Όπως και έγινε...

Δείτε το video από το αρχείο της ΝΕΤ με περιγραφή που προκαλεί ανατριχίλα σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς από τον δρόμο-σκοτώστρα της χώρας.

Οι σκεπτόμενοι πολίτες θα καταλήξουν στο ίδιο συμπέρασμα όπως και εμείς... Πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε διασχίσει αυτόν τον δρόμο και έχουμε φτάσει ασφαλείς στον προορισμό μας...Μαρκ Γουέμπερ (Οδηγός Formula 1) Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου - Rio–Antirrio bridge.*Επιλογή προβολής βίντεο και σε HD*
Δημοσιεύτηκε από 0-400 in Greece Dragster στις Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν ο οδηγός της Formula 1 Μαρκ Γουέμπερ διέσχισε την Πατρών - Κορίνθου! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator