Βόμβα Λούκα Κατσέλη: Αν έχουμε ρήξη με τους δανειστές αυτή τη βδομάδα πάμε σε κλείσιμο ΑΤΜ και περιορισμό ρευστότητας

0Η πιο κρίσιμη εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε σύμφωνα με όσα λέει και η κυρία Λούκα Κατσέλη, που επισημαίνει ότι σε περίπτωση διαφωνίας με τους ξένους έρχεται πολύ κοντά η προοπτική περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων και στις αναλήψεις από τα ΑΤΜ , όπως έγινε και στην Κύπρο.
Δείτε το video και τι είπε σχετικά στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα.


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βόμβα Λούκα Κατσέλη: Αν έχουμε ρήξη με τους δανειστές αυτή τη βδομάδα πάμε σε κλείσιμο ΑΤΜ και περιορισμό ρευστότητας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator