Κ.Αρβανίτης: Διόρισε σύζυγο και κόρη

0


Περάστε ανοίξαμε...φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε φίλους και συγγενείς, που από την μια μέρα στην άλλη διορίζονται σε θέσεις μετακλητών υπάλληλων σε γραφεία υπουργών, υφυπουργών της κυβέρνησης.

Μετά από τους διορισμούς από το Αλέξη Τσίπρα , τον γνωστό «ράπερ« στην θέση του γραμματεα της νεολαίας του κόμματος , σειρά πήρε ο Διευθυντής του ρ/σ στο «Κόκκινο» δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης ο οποίος διόρισε σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα δυο μέλη της οικογένειας του.

Την σύζυγο του Ζηνοβία Συρίβλη η όποια ανέλαβε διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιου Πετρόπουλου καθώς και την κόρη του Αφροδίτη Βογιατζόγλου η οποία με μοναδικό προσόν το απολυτήριο Λυκείου βρέθηκε στο γραφείο του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

Πώς αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας στο ΦΕΚ του διορισμού της, η σύζυγος του κ. Αρβανίτη αναφέρεται με το πατρικό της όνομα και μόνο οι γνωστοί του ζευγαριού μπορούν να αντιληφθούν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που εως Τζίνα Βογιατζόγλου ειχε υπηρετήσει στο παρελθόν διευθυντρια ΕΡΑ5

newsbomb.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κ.Αρβανίτης: Διόρισε σύζυγο και κόρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator