Τα μάζεψε και έφυγε ο Λεβέντης από το συνέδριο του Ποταμιού

0Χαιρετισμό στο συνέδριο του Ποταμιού επρόκειτο να απευθύνει το Σάββατο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αφού ο κ. Λεβέντης τα μάζεψε και έφυγε από το Εκθεσιακό Κέντρο του Περιστερίου.

Ο λόγος της αποχώρησής του ήταν η σειρά των ομιλητών. Ο κ. Λεβέντης ήταν προγραμματισμένο να πάρει το λόγο μετά τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου, κάτι για το οποίο, όπως φάνηκε, δεν ήταν σύμφωνος.

"Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Κ. Βασίλης Λεβέντης προσήλθε στο συνέδριο του Ποταμιού και αποχώρησε χωρίς να μιλήσει, διότι ο κ. Θεοδωράκης δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο στην λίστα των ομιλητών. Εκφράζουμε την λύπη μας γιατί η δημοσκοπική κατάρρευση φέρνει και κακίες", αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα μάζεψε και έφυγε ο Λεβέντης από το συνέδριο του Ποταμιού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator