Πέφτουν με πάταγο την Κυριακή;

0


8ΣΕΛΙΔΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ "ΓΙΑΦΚΑ" ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ

Ντοκουμέντα-φωτιά για υπόθεση πολιτικού χρηματισμού έχει στην κατοχή της εβδομαδιαία εφημερίδα.

Μάλιστα το συγκεκριμένο 8σέλιδο ρεπορτάζ ετοιμάζεται να τυπωθεί σε τυπογραφείο εκτός Ελλάδος ενώ το ατελιέ της εφημερίδας έχει μεταφερθεί σε “γιάφκα” του Κολωνακίου ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση ούτε καν στους δημοσιογράφους-εκτός από μία γραφίστρια και μια έμπιστη διορθώτρια.

Οσοι γνωρίζουν τα ντοκουμέντα που έχει στην διάθεσή του ο εκδότης κάνουν λόγο για πυρηνική βόμβα που θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό…Τα στοιχεία είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν αμφισβήτηση. Τα καλύτερα έρχονται…

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πέφτουν με πάταγο την Κυριακή;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator