Έκλεισαν επ' αόριστον όλους τους δρόμους που οδηγούν στην Αθήνα οι αγρότες στο Ισθμό

0


Έπειτα από απόφαση του συντονιστικού οργάνου των μπλόκων του Ισθμού
και μετά τα όσα υπέστησαν από τα ΜΑΤ με εντολή της κυβέρνησης , αποφάσισαν και έχουν κλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούν στην Αθήνα.
Τα μόνα που επιτρέπεται αν περάσουν είναι τα ασθενοφόρα και φορτηγά με ευπαθή προϊόντα και αυτά μετά από αυστηρό έλεγχο της συντονιστικής επιτροπής του Ισθμού.
Σε ερώτηση της Πρώτης news προς μέλους της συντονιστικής επιτροπής, πότε και αν υπάρχει πρόβλεψη για το άνοιγμα των Εθνικών οδών , μας απάντησε : Ίσως σ΄ ένα μήνα ίσως σ΄ένα χρόνο , μόνο όταν πάρει η κυβέρνηση τα απεχθή μέτρα πίσω.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έκλεισαν επ' αόριστον όλους τους δρόμους που οδηγούν στην Αθήνα οι αγρότες στο Ισθμό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator