100 υποτροφίες των 1.000 ΕΥΡΩ σε φοιτητές από την Μητρόπολη Κορίνθου

0


Το Σάββατο, 13η Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 8η πρωϊνή, σας προσκαλούμε στο Γηροκομείο Ανδρών Κορίνθου «ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» προκειμένου να συμμετάσχετε στην Αρχιερατική Θ. Λειτουργία προς τιμήν των εορταζόντων Αγίων Αποστόλων και συνεργών του Αγ. Απ. Παύλου Ακύλα και Πρισκίλλης και στην Εκδήλωση Οικονομικής Ενισχύσεως φοιτητών, της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Συνολικά θα δοθεί το ποσόν των 100.000,00 ευρώ σε Βιβλιάρια των 1.000,00 ευρώ σε 100 νέους της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Εφέτος, όπως και τα τελευταία τρία χρόνια, θα ενισχυθούν άμεσα φοιτητές της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας, καθώς οι ανάγκες της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από την οικονομική – και όχι μόνον – κρίση, που συνεχίζει και δυστυχώς θα εξακολουθήσει να μαστίζει την Χώρα μας, όπως φαίνεται, για πολλά ακόμη χρόνια, επιβάλλουν την άμεση στήριξή των φοιτητών και όχι την μελλοντική, όπως συνέβαινε στο παρελθόν με τις«προικοδοτήσεις». Η επιλογή των παιδιών-φοιτητών έγινε από όλες τις Ενορίες και των 13 Αρχιερατικών Περιφερειών της Ι. Μητροπόλεώς μας με κριτήριο την άμεση ανάγκη οικονομικής ενισχύσεως κατά το δυνατόν και αδιακρίτως φύλου.
Η θετική ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας θα αποτελέσει ευκαιρία αγιασμού για σας και τις οικογένειές σας, τιμή στους εορταζομένους Αγίους, συμπαράσταση στην Ποιμαντική μας μέριμνα, που παρά την οικονομική ύφεση, συνεχίζει το Φιλανθρωπικό της έργο, ενίσχυση και παρηγορία στις οικογένειες των φοιτητών μας και εν κατακλείδι στήριξη των τροφίμων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου, οι οποίοι έχουν βρει σ’ αυτό το Ίδρυμα της Εκκλησίας μας την αγάπη και την φροντίδα, που τους αξίζει και το οποίο πρέπει και σεις να γνωρίζετε ότι υπάρχει και λειτουργεί παρά τις παρουσιαζόμενες αντιξοότητες.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "100 υποτροφίες των 1.000 ΕΥΡΩ σε φοιτητές από την Μητρόπολη Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator