Σημίτης στο συνέδριο του Ποταμιού: «Μας κυβερνούν πρόσωπα ανόητα»

0


Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα του συνεδρίου του Ποταμιού ο Κώστας Σημίτης, υποστηρίζοντας ότι χρειάζεται ένας ισχυρός πόλος μεταξύ της Δεξιάς και της παράλογης και χωρίς έρμα Αριστεράς.
Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για την ανάγκη σχηματισμού ενός ισχυρού πόλου ανάμεσα στη Δεξιά και την παράλογη και χωρίς έρμα Αριστερά. Προκειμένου να επανέλθουμε, όπως υποστήριξε, στην ομαλότητα και να μας κυβερνούν πρόσωπα που έχουν γνώση και όχι πρόσωπα ανόητα, που πιστεύουν ότι από την Ελλάδα μπορούν να αλλάξουν όλο το καθεστώς της ΕΕ. «Χρειάζεται ένας ισχυρός πόλος ανάμεσα στη δεξιά και την παράλογη και χωρίς έρμα αριστερά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σημιτης.
Όπως ανέφερε μπορούμε να συμβάλουμε να ξαναποκτήσει η χώρα κατεύθυνση και να μην είναι πειραματόζωο ανθρώπων που νοιάζονται για την εξουσία, τονίζοντας ότι για να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα θα πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη συμπόρευση των δυνάμεων του Κέντρου.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σημίτης στο συνέδριο του Ποταμιού: «Μας κυβερνούν πρόσωπα ανόητα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator