Μουσική Σκηνή "Γιάννης Σπανός": Μουσική εκδήλωση έντεχνου - λαϊκού ελληνικού τραγουδιού

0Η Μουσική Σκηνή "Γιάννης Σπανός" σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη» του Δήμου Σικυωνίων, στα πλαίσια της προαγωγής της κοινωνικής αλληλεγγύης και του πολιτισμού, διοργανώνουν μουσική εκδήλωση έντεχνου - λαϊκού ελληνικού τραγουδιού την Κυριακή 7 Φλεβάρη 2016 και ώρα 8:00 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου.
Η τιμή εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για αγορά αναλώσιμων στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Κέντρου Υγείας Κιάτου.
Η παρουσία όλων είναι σημαντική τόσο για την ενίσχυση των Υπηρεσιών Υγείας όσο και για την προαγωγή του πολιτισμού στον τόπο μας.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μουσική Σκηνή "Γιάννης Σπανός": Μουσική εκδήλωση έντεχνου - λαϊκού ελληνικού τραγουδιού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator