Δείπνο Καραμανλή με Νικόλαο Γλύξμπουργκ και στρατηγό Φράγκο

0


Αρκετά δείπνα γίνονται το τελευταίο διάστημα στον χώρο της κεντροδεξιάς.Αυτό όμως που έγινε χθες το βράδυ στην Αθηναϊκή Λέσχη έχει τη σημασία του κυρίως λόγω της σύνθεσής του.

Στο τραπέζι παρόντες ήταν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής,Δημήτρης Σιούφας, η πρώην υπουργός της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου – Κουτσίκου, ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και ο στρατηγός, Φραγκούλης Φράγκος, πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Αμυνας.

«Φυσικά, οι τελευταίες εξελίξεις στη ΝΔ με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία και τα νέα δεδομένα που δημιούργησε στον χώρο της Κεντροδεξιάς δεν σημαίνουν ότι διεργασίες, συζητήσεις και παρασκηνιακές κινήσεις για τη «στρατηγική» του χώρου και ευρύτερα της παράταξης έχουν σταματήσει ή ατονήσει», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας και συνεχίζει:

«Στο δείπνο η παρουσία του Ν. Γλύξμπουργκ, γιου του τέως, αλλά και του Φρ. Φράγκου, το όνομα του οποίου συζητήθηκε πρόσφατα για ηγετικό ρόλο στην Κίνηση του Τάκη Μπαλτάκου, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε, με δεδομένο ότι ο πρώην γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά «τάραξε τα νερά» στη ΝΔ πριν από λίγες μέρες με την αποκάλυψή του ότι γίνονται ζυμώσεις για τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ.

Αμφιβάλλετε ότι σε ένα τέτοιο τραπέζι συζητήθηκαν εκτός από τις πολιτικές εξελίξεις και το νέο τοπίο που προέκυψε στην Κεντροδεξιά μετά την εκλογή του Κυρ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και την ήττα του Β. Μεϊμαράκη που είχε τη σαφή στήριξη του Κ. Καραμανλή;»

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δείπνο Καραμανλή με Νικόλαο Γλύξμπουργκ και στρατηγό Φράγκο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator