Λεβέντης κατά Τσίπρα: Κατέβασε τα παντελόνια και υπέγραψε τα πάντα (Video)

0


Με βαριές εκφράσεις επιτέθηκε κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στο πλαίσιο της παρέμβασης του για τις τηλεοπτικές άδειες, μια τοποθέτηση η οποία περιέλαβε και τις κινητοποιήσεις των αγροτών αλλά και την διαπραγμάτευση.

«Κατέβασε τα παντελόνια ο Τσίπρας. Ανάθεμά με αν ο Τσίπρας ήξερε εκείνο το βράδυ τι χαρτί του έδωσαν να υπογράψει. Πέντε χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε ότι έχει άλλες λύσεις, ότι θα ενώσει τον Νότο και τον Βορρά και ότι θα τρομάξει η Μέρκελ, κι όταν είδε ότι έχουν ζάχαρη, αλεύρι και ανθρωπιστική βοήθεια για εμάς τα υπέγραψε όλα».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν θα αντέξει πολύ ακόμα και θα πέσει πολύ γρήγορα, σημειώνοντας ότι προχωρά σε ενέργειες «αυταρχικές», όπως τις χαρακτήρισε, και οι οποίες δεν διαμορφώνουν την απαιτούμενη συναίνεση. «Συνομίλησα με αγρότες. Δεν σας περιμένει καλό τέλος με την υπόθεση των αγροτών. Γιατί δεν είπατε τον Σεπτέμβριο ότι φοροδιαφεύγουν οι αγρότες να δούμε τι ποσοστό θα παίρνατε», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας για τις τηλεοπτικές άδειες έριξε τα βέλη του προς την πλευρά του Νίκου Παππά, λέγοντας πως ο υπουργός Επικρατείας θέλει να βολέψει τα δικά του παιδιά και σημείωσε ότι οι άλλες χώρες της ΕΕ έχουν δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια. «Με φοβίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον τρόπο που φέρνει τροπολογίες. Θέλει να λειτουργήσει αυταρχικά. Με φοβίζει ότι δεν έχει αυτογνωσία ότι πλέον δεν εκφράζει τίποτα», συμπλήρωσε ο Βασίλης Λεβέντης, ασκώντας κριτική για τον τρόπο νομοθέτησης της κυβέρνησης.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λεβέντης κατά Τσίπρα: Κατέβασε τα παντελόνια και υπέγραψε τα πάντα (Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator