Μπαλαούρας: Οργανώσεις όπως η 17Ν είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου!

0



Σήμερα στον Βήμα FM, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μπαλαούρας, απαντώντας σε σχόλιο του δημοσιογράφου Μπ. Παπαπαναγιώτου για το αν είναι σωστό να ανέβει θεατρικό σχετικά με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την Χρυσή Αυγή και το αν έχει δικαίωμα ο Ρουπακιάς να γράψει για την απονομή της δικαιοσύνης και το πώς δολοφόνησε τον Φύσσα, ο κ. Μπαλαούρας είπε ότι δεν είναι το ίδιο όπως με το βιβλίο του Σάββα Ξηρού στο οποίο βασίστηκε η αμφιλεγόμενη παράσταση της πειραματικής σκηνής του Εθνικού.

«Εγώ λέω ότι είναι το ίδιο» είπε ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να γράψει βιβλίο που θα γίνει θεατρικό ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα και στο γεγονός ότι το μέλος της 17Ν Σάββας Ξηρός έγραψε όσα πιστεύει ότι έπραττε η 17 Νοέμβρη και το υλικό χρησιμοποιήθηκε σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

«Όχι, δεν είναι» απάντησε ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ. Και συνέχισε ο κ. Μπαλαούρας: «Οι οργανώσεις αυτές όπως η 17Ν είχαν ένα λαθεμένο αλλά ένα ιδεώδες που ήταν υπέρ του ανθρώπου…».
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπαλαούρας: Οργανώσεις όπως η 17Ν είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator