Χάος στη Βουλή - Απίστευτος καυγάς Λοβέρδου - Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες (video)

0


Οξύτατη αντιπαράθεση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ σε ό,τι αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες προκλήθηκε σήμερα, Παρασκευή (29/01/2016) στη Βουλή, με πρωταγωνιστές τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδο και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

«Δεν είστε υπουργός Βόρειας Κορέας και δεν θα επιτρέψουμε σε υπουργό να μετατρέψει το κοινοβούλιο σε χουντικό κοινοβούλιο, να μετατρέψει την χώρα σε χώρα που δεν έχει σχέση με τα δικαιώματα», είπε σε έντονο ύφος ο Ανδ. Λοβέρδος απευθυνόμενος στον υπουργό.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή του Ν. Παππά, ο οποίος κάλεσε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να ανακαλέσει. «Είσαι άσχετος. Να καθίσεις κάτω. Ντροπή σου. Είσαι άσχετος.Να μιλάς καλά σε εμένα. Εδώ δεν θα τραμπουκίζεις. Πέντε χρόνια σας έχουμε υποστεί, δεν μας φοβίζετε», απάντησε ο Ανδ. Λοβέρδος.

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή, ο Ν. Παππάς κατέθεσε ρύθμιση, βάσει της οποίας προβλέπεται ότι ο αριθμός των καναλιών θα εγκρίνεται από την εθνική αντιπροσωπεία, κατόπιν δικής του εισήγησης.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χάος στη Βουλή - Απίστευτος καυγάς Λοβέρδου - Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator