Αστυνομικοί: Θα προστατεύσουμε τους αγρότες από τα ΜΑΤ!

0


Ασπίδα προστασίας των αγροτών οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ, αν υπάρξει επέμβαση των ΜΑΤ

Της Κωνσταντίνας Παλαιολόγου

«Αν μας χρησιμοποιήσουν και αυτοί την φορά ως κατασταλτικό μηχανισμό των κινητοποιήσεων των εργαζομένων και κυρίως στα μπλόκα, που υπάρχει κατάληψη του οδοστρώματος και παρεμπόδιση της κυκλοφορίας, εμείς θα σταθούμε μπροστά από τους αγρότες ή τους υπόλοιπους εργαζόμενους».

Αυτό δήλωσε κατηγορηματικά στο patrastimes.gr, το μέλος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθανάσιος Αθανασόπουλος, τονίζοντας ότι πρόκειται για απόφαση των συνδικαλιστών.

«Η απόφαση είναι ειλημμένη και ευχόμαστε να μην μας βάλουν στη μέση, όπως κάθε φορά. Είμαστε και εμείς σε κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό, βιώνουμε ότι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και δεν μπορούμε να σταθούμε απέναντί τους. Απευχόμαστε να δοθεί τέτοια εντολή, αλλά αν υπάρξει, όλοι οι συνδικαλιστές θα πάμε στα μπλόκα και θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους συναδέλφους μας των ΜΑΤ, να μην την εφαρμόσουν. Αν το πράξουν θα χτυπήσουν και εμάς, όπως στο παρελθόν, που σε δική μας κινητοποίηση είχαμε δεχτεί βροχή από δακρυγόνα των ΜΑΤ», τόνισε ο κ.Αθανασόπουλος.

Όσον αφορά στο ασφαλιστικό των ενστόλων , επεσήμανε ότι απαγορεύεται για τους αστυνομικούς η απεργία και επιλέγουν αναγκαστικά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, όπως αυτή που εξήγγειλαν για τις 5 Φεβρουαρίου με πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών και την βουλή.

«Είμαστε έτοιμοι για όλα, γιατί θίγεται το μέλλον μας, με τον σημερινό υπουργό Εργασίας να μας στηρίζει όταν ήταν στην αντιπολίτευση και τώρα να βρίσκεται ως κυβερνητικό στέλεχος απέναντί μας», κατέληξε ο κ.Αθανασόπουλος.

www.patrastimes.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αστυνομικοί: Θα προστατεύσουμε τους αγρότες από τα ΜΑΤ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator